Gradinita Sfantul Dumitru Mavrogheni - Bucuresti

Oferta Educationala

Prin programele sale curriculare, extracurriculare si optionale, Gradinita „Mavrogheni”  îsi propune sa pregateasca copiii pentru scoala, ajutându-i sa-si însuseasca notiuni de comportament civic si buna purtare, sa deprinda cunstinte de cultura generala, sa dobândeasca primele notiuni într-o limba straina, sa-si descopere potentialul creativ.

 

    Activitatile de învatare zilnice au ca scop educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice, educatie muzicala, educatie artistico-plastica, educatie fizica. În cadrul activitatilor optionale, copiii deprind notiuni elementare de limba engleza (2 sedinte/saptamâna), dans (1 sedinta/saptamâna), muzica (1 sedinta/saptamâna) si pictura (1 sedinta/saptamâna). Pentru fiecare activitate optionala colaboram cu cadre didactice specializate în domeniul respectiv.

 

     Periodic, organizam activitati extracurriculare: vizite la muzee, jocuri si concursuri în parcuri, vizionari de spectacole de teatru pentru copii, vizite la ferma animalelor si în alte locuri de interes. Ne bucuram, de asemenea, sa sarbatorim zilele de nastere sau onomastice ale copiilor si, în general, cautam orice prilej sa ne simtim bine împreuna.

Galerie foto
  • ...