Little Star - Gradinita, After School sector 3

Despre noi

Bine ati venit la Gradinita Little Star.


Centrul educational este amplasat intr-o zona linistita aproape de Piata Muncii, intr-o vila ce detine un interior modern amenajat cu mobilier nou si o curte adaptata dezvoltarii armonioase a copiilor, intr-un mediu natural, unde verdele predomina. Activitatea zilnica se desfasoara intr-un spatiu cu sali de clasa generoase, cabinet medical la intrarea in gradinita si bucatarie proprie.

Gradinita Little Star este locul unde copilul este fericit, inconjurat de dragoste, atentie si educatie.

Armonia, echilibrul, linistea, calmul si veselia trebuie sa primeze in viata copilului tau. Ele ii asigura fericirea si siguranta, precum si increderea in forte proprii.

Vazand un copil plin de entuziasm inseamna sa ne bucuram de fericirea si veselia lui in fiecare zi. Pentru a-l ajuta sa fie voios si optimist tot timpul este important sa depui putin efort pentru a-l invata valori si calitati esentiale in viata - bunatate, empatie, generozitate, respect etc. In plus, trebuie sa iti dedici timp pentru a-l educa sau disciplina in spirit optimist si pozitiv.

Cand copilul tau este fericit, zambeste, este activ, se joaca si tot corpul lui emana sanatate. Are chef de viata si este dornic sa isi faca prieteni si sa socializeze.

Cu aceste ganduri, va invitam sa faceti parte din micul univers al Gradinitei Little Star!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745531279; 0724506631
Str. Alexandru Magatti, nr. 13 A , sector 3
Distribuie