Aricel - Gradinita Voluntari

Spatiul gradinitei

Activitatile din cadrul gradinitei se desfasoara într-un spatiu sigur si prietenos care stimuleaza dezvoltarea si învatarea activa prin joc, explorare si descoperire, fara a le impune copiilor restrictii.

    Cele 6 sali, specifice fiecarei grupe de vârsta, între 18 luni si 6 ani, pornesc toate dintr-un hol de distributie imens si foarte luminos. De asemenea Aricel beneficiaza de o sala pentru activitati optionale, biblioteca, loc de luat masa special amenajat pentru copii si o bucatarie de 10 mp. Avem trei grupuri sanitare foarte aproape de salile de joaca, tocmai pentru a-i încuraja pe copii sa devina independenti înainte de a ajunge la scoala.

    Cea mai mare bucurie a copiilor este atunci când se joaca în aer liber, în curtea de aproximativ 2000 mp. Si cum sa nu se simta extraordinar afara când abia asteapta sa manevreze tricicletele, bicicletele si trotinetele din curtea gradinitei. Pentru a preveni eventualele accidentari, locul de joaca este acoperit în cea mai mare parte cu gazon, ceea ce îi confera un aspect foarte îngrijit.

    Spre deosebire de parcurile publice, la noi este permis calcatul pe iarba! Asadar copiii sunt încântati sa se joace cu mingea, sa se dea pe tobogane, leagane sau balansoare si mai ales sa sara pe salteaua gonflabila din curtea gradinitei.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212674206; 0726243043
Str. Vartejului , nr. 4A, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie