Gradinita nr. 94 sector 6

Gradinita Nr. 94

Un mediu ca acasa, în care copilul are parte de întelegere, caldura, rabdare, empatie si dedicare din partea colectivului. Asta ofera Gradinita nr. 94 celor circa 270 de prichindei care îi trec zilnic pragul. Sunt împartiti în 12 grupe si petrec împreuna cu cele 24 de doamnele educatoare de la 7.30 la 17.30.

În tot acest timp, au doua mese principale si doua gustari, dorm la amiaza, iar în restul timpului fac tot felul de activitati menite sa-i învete, sa-i pregateasca pentru scoala, pentru viata.

Programul educational cuprinde educarea limbajului, începuturi în aritmetica si misterul numerelor, dezvoltare emotionala, sociala si personala, întelegerea si descoperirea lumii din jurul nostru, arte plastice, sport etc. Activitatile optionale includ limba engleza si dans modern.

Gradinita 94 este situata într-o oaza de verdeata, în apropierea parcului Drumul Taberei, într-o zona frumoasa, sigura, ferita de strada principala. Are o curte generoasa, dotata cu echipamente de joaca specifice vârstei prescolare, iar salile de grupa sunt mari, luminoase, amenajate cu mobilier modern. Avem centrala si bucatarie proprie, unde pregatim mesele copiilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214133574; 0724 531 595
Str. Targu Neamt, Nr. 4, Sector 6
Distribuie