Gradinita Nr. 252 Bucuresti

Despre noi

Gradinita Nr. 252 este o gradinita cu traditie, unde copiii vin cu placere, se simt în siguranta si iubiti, unde învata lucruri interesante într-un mediu calm si relaxant, propriile experiente fiind baza dezvoltarii personale.

Pentru a pregati copiii sa se autoeduce, Gradinita Nr. 252, le ofera un fundament de atitudini, cunostinte si aptitudini vitale ajutandu-I in intampinarea incercarilor de zi cu zi.

Alternativa educationala Step by Step este destinata copiilor de 3-6 ani si familiilor lor si are urmatoarele caracteristici:

Asigurarea de experiente individuale de invatare pentru fiecare copil
Sprijinirea copilului in a-si exprima optiunile printr-o activitate planificata si in cadrul centrelor de activitate
Accentuarea participarii familiei.
In Gradinita Nr. 252, am creat o ambianta bine organizata, in care copiii sunt incurajati sa exploreze, sa aiba initiative si sa creeze.

Echipa de educatori, atat in altenativa educationala Step by Step, cat si in clasele de traditional, urmaresc dezvoltarea copilului, stabilesc teluri corespunzatoare pentru fiecare copil in parte si pentru grupa de copii in ansamblu, raspund intereselor copiilor, respecta personalitatea fiecarui copil si mentin in permanenta treaza curiozitatea copilului mic.

Cele 8 grupe ( 2 grupe de traditional si 6 grupe cu predare în alternativa educationala Step by Step) te invita sa le descoperi, creând un mediu prietenos si accesibil celor mici, încurajând curiozitatea si explorarea.

Atât în clasele Step by Step, cat si în cele de Traditional, mobilierul are dimensiunile potrivite pentru fiecare nivel de vârsta. Mesele mici, de diferite forme, înconjurate de scaunele sunt delimitate de dulapuri deschise si rafturi cu materiale didactice, creând astfel spatii denumite centre de activitate, în care copiii îsi pot desfasura activitatea individual sau în grupuri mici sub îndrumarea unui cadru didactic. Materialele cu care sunt dotate aceste centre sunt accesibile copiilor, încurajând alegerea si negocierea.

Centrele de activitate din cele 8 grupe contin materiale diferite pe care copiii le exploreaza si cu care se joaca Acestea variaza de la clasa la clasa, insa principalele centre sunt:

ARTA
CONSTRUCTII
JOC DE ROL
ALFABETIZARE
MATEMATICA/JOCURI MANIPULATIVE
NISIP SI APA
STIINTA

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212302296
Calea Dorobantilor, nr. 60, sector 1
Distribuie