Gradinita Nr. 240 sector 3

Dotari gradinita

Situata intr-o zona linistita, retrasa fata de tumultul traficului stradal, gradinita noastra prinde viata prin veselia si freamatul glasurilor de copii din cele 8 grupe de prescolari. In fiecare dimineata ei sunt primiti cu multa caldura de educatoare dedicate meseriei si care sunt pregatite in orice moment sa raspunda cu promptitudine provocarilor educationale care se impun.

In cele doua corpuri de cladire care compun Gradinita nr. 240 veti intâlni  sali de clasa primitoare, cu mobilier multifunctional care respecta accesibilitatea si siguranta copiilor si de asemenea o amplasare eficienta a spatiului educational care vine intotdeauna in sprijinul acestora.

Mijloacele de invatamânt, materialele didactice, jocurile si jucariile prezente in fiecare sala de grupa ii ajuta pe copii sa se formeze si sa se dezvolte conform standardelor educationale potrivite vârstei lor.

Fiecare sala de clasa are câte un grup sanitar propriu in care toate obiectele sanitare sunt adaptate nivelului de dezvoltare fizica a tuturor copiilor. Incalzirea unitatii se face cu ajutorul centralei pe gaze.

Unitatea dispune de 2 cabinete medicale care asigura asistenta medicala permanenta. Hrana este pregatita in bucatarie proprie, care respecta toate standardele in vigoare, iar meniurile servite prescolarilor sunt realizate in asa fel incât sa se puna accent pe o alimentatie sanatoasa.

Galerie foto
  • ...