Gradinita nr. 1 Pantelimon

Dotari gradinita

Fiecare sala este dotata cu ecrane LED, sistem de aer conditionat, toate comisiile importante de lucru au la dispozitie imprimante si laptopuri, pentru desfasurarea în conditii optime a actului educativ. Gradinita este dotata cu bucatarie proprie, unde zilnic se prepara hrana proaspata pentru copii, si o spalatorie profesionala. La cabinetul medical din cadrul gradinitei sunt în permanent prezente, pe durata cursurilor, 3 asistente medicale.

Gradinita nr.1 Pantelimon este una dintre cele mai frumoase si dotate unitati de invatamant din judetul Ilfov, toate acestea datorandu-se implicarii si sprijinului domnului primar Marian Ivan si al Consiliului Local al orasului Pantelimon. 

Unitatea isi desfasoara activitatea in doua corpuri de cladire, amenajate conform standardelor europene, dotate cu mijloacele de invatamant necesare desfasurarii unui act educational de calitate (laptop, multifunctional, tv, dvd, cd pentru fiecare grupa). Gradinita este dotata cu biblioteca scolara, actualizata periodic, in functie de necesitati si noile aparitii in domeniu. Copiii se vor bucura de parcul gradinitei, special amenajat si dotat pentru nevoile si siguranta lor. Igienizarea tuturor spatiilor din unitate este o prioritate, deoarece pentru noi sanatatea si siguranta copiilor sunt foarte importante.

Pe parcursul vietii de prescolar, copiii vor beneficia de indrumarea unui personal didactic calificat in proportie de 90%, cu experienta didactica si daruire fata de cei mici, de asistenta medicala pe toata durata zilei si de personal de ingrijire cu abilitati de relationare.

 
Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0213513581; 0213513585
Bd. Biruintei, nr. 36, Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie