Gradinita M.Ap.N. nr. 1 sector 6

Despre noi

A fost înfiintata în 1950, vizavi de Spitalul Militar din Bucuresti. Initial era destinata doar copiilor personalului militar. Ulterior, au fost primiti si copii din afara sistemului, în prezent fiind circa 50% - 50%. Prioritate au, totusi, copiii personalului militar.

Functioneaza cu program prelungit, de la 7.30 la 17.30, timp în care cei mici primesc doua mese principale si doua gustari.

Gradinita are o capacitate de 160 de locuri, în 8 grupe. De educatia si îngrijirea copiilor se ocupa 16 cadre didactice, doi asistenti medicali si un medic, 3 bucatarese si 8 îngrijitoare.

Salile de grupa sunt mobilate modern, au tabla smart si acces la internet, fiind cu dubla functionalitate (pentru masa si activitati). Fiecare grupa are dormitor separat.

Gradinita dispune de centrala proprie, sala de sport/de festivitati, cabinet medical, cabinet de consiliere si logopedie, o biblioteca si bucataria. Curtea este si ea spatioasa, umbroasa, cu locuri de joaca de calitate, coform standardelor.

Pe lânga programa clasica si jocurile ingenioase care îi ajuta pe copii sa învete, sa se dezvolte, se fac si cursuri optionale: de educatie financiara, educatie pentru sanatate, lumea povestilor, engleza, dans.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213196009; 0766298724
Calea Plevnei, nr. 137B, sector 6
Distribuie