Gradinita Nr. 154 sector 3

Dotari gradinita

Gradinita nr. 154 cu sediul social în strada Aleea Barajul Uzului nr.9, unitate scolara cu personalitate juridica, dispune de :

Teren suprafata: 5570.45 mp
Alei&platforme:1855,83 mp
Teren joaca: 989,37 mp
Cladiri: 1587,08
Spatiu verde:1138,16
CORP A:aria construita de 470,48 mp – S+P+1+2 -7 sali de grupa;
CORP B: aria construita 807,76 mp – S+P+1 – 7 sali de grupa.
Cladirea multifunctionala (bazin de înot, sera si culoar de legatura între cele doua corpuri de cladire)

Gradinita functioneaza cu program prelungit are 2 bucatarii, 5 oficii, 2 cabinete medicale, 2 cabinete metodice, 1 sala de calculatoare, 1 sala de sport (interioara), 2 sali amenajate pentru desfasurarea activitatilor optionale, curte si locuri de joaca pentru copii, 1 cabinet consiliere psiho-pedagogica, 2 spalatorii, 7 centrale proprii, 1 bazin de înot, 1 sera, 1 culoar de legatura între cele doua cladiri ale unitatii.

Curtea aferenta masoara 5570,45 mp si este dotata pentru desfasurarea activitatilor în aer liber: spatiu verde întretinut, arbori si arbusti de diferite specii, pista de alergare, banci, aparate de joaca. Spatiile de joaca unde sunt amplasate aparatele de joaca sunt acoperite cu tartran, lucru care asigura siguranta copiilor si evita accidentarea acestora.

Utilizarea spatiului scolar este complet: cele 13 sali de grupa sunt toate functionale; fiecare grupa este dotata cu mobilier adecvat pentru desfasurarea activitatilor pe arii de stimulare, biblioteca, calculator, televizor, dvd, combina muzicala ; toate salile de grupa au covoare, cele 7 sali de grupa din corpul A de cladire au paturi rabatabile, iar salile de grupa din corpul de cladire B au paturi pliante;

Cabinetul de informatica beneficiaza de un numar de 15 calculatoare pentru uz didactic;

Sala de sport este amenajata special pentru desfasurarea activitatilor sportive precum si a optionalelor  de dans.

Galerie foto
  • ...