Gradinita Nr. 111 sector 6

Gradinita

Gradinita Numarul 111 Bucuresti,  are în structura sa toate grupele de pregatire specifice învatamântului prescolar: mica, mijlocie si mare. Activitatea gradinitei se desfasoara în spatiul  propriu  de scolarizare situat în strada Sibiu numarul 8. Spatiul este organizat respectându-se specificul fiecarei grupe, dotate  cu mijloace audiovizuale si materiale didactice necesare procesului educational, sali de mese si grupuri sanitare moderne, bucatarie proprie, spatiu de joaca în aer liber.

Curtea gradinitei cu suprafata de peste 2000 mp este amenajata cu spatii verzi  si este  dotata cu leagane, tobogane, gropi de nisip si jucarii pentru exterior .

Personalul nostru specializat este format din: educatoare (cu specializare didactica universitara si liceeala, titulare, competente pentru a oferi educatie de înalta calitate), profesori pentru programele optionale (dans si limba engleza); consilier scolar (psiholog), medic scolar si asistenta medicala, care sunt gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra.

Locatia detine avizele sanitare de functionare.
Cladirea este dotata cu sistem de supraveghere exterior.
O parte din personalul de supraveghere este specializat în paza si protectie.
Zona este linistita si sigura.

În prezent, gradinita functioneaza cu 10 grupe –  doua grupe mici, patru grupe mijlocii, patru grupe mari, fiecare având un nume ales de prescolari “Fluturasi”, “Buburuze”, “Ratuste”,“Albinute”,  “Iepurasi”,  “Broscute”,  “Ursuleti”,  “Greierasi”,  “Arici”,  “Strumfi”, cu un numar total de 248 prescolari.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214135161
Str. Sibiu, Nr. 8, Sector 6
Distribuie