My Baby - Gradinita, After School Chiajna, Ilfov

Gradinita

Gradinita My Baby este o institutie de învatamânt particular autorizata de Ministerul Educatiei prin autorizatia nr.4982/ 30.08.2022, care functioneaza dupa Curriculumul National, promovând calitatile personale native ale copiilor, dezvolta educatia bazata pe creativitate care ii fac pe copii responsabili, capabili sa faca fata mai târziu situatiilor diverse de viata.

Numarul mic de copii la grupa face ca invatarea sa fie centrata pe copil, permitand plasarea acestuia ca individ unic in centrul actului de invatare. Gradinita este un element esential al oricarei comunitati prin resursele umane pe care le are, prin spatiile de învatare disponibile, prin oferta educationala promovata. O scoala/gradinita responsabila este garantul dezvoltarii permanente a comunitatii.

Spatiile disponibile în Gradinita My Baby :

Cinci sali de clasa dotate corespunzator: mobilier adaptat vârstei copiilor, arii de stimulare cu materiale didactice, jocuri si jucarii, sala pentru activitati optionale, bucatarie proprie unde se pregatesc meniurile zilnice ale copiilor dupa retete adecvate vârstelor mici ale copiilor, sala de mese, grupuri sanitare, curte pentru jocurile copiilor în aer liber cu aparate de joaca, camere de supraveghe non stop pentru siguranta si securitatea copiilor si a personalului, firma de paza cu monitorizare 24h/24h

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0732061947
Intrarea Busuiocului, Nr. 4C, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie