Mary Poppins - Gradinita & After School Bucuresti

Procesul instructiv-educativ

Activitatile de invatare sunt desfasurate de educatoare in limbile engleza si romana. Pe langa acestea, in Gradinita Mary Poppins este proiectat si curriculum-ul la decizia scolii (activitati optionale): teatru, dans sportiv, aikido, sah, pictura, pian, educatie fizica, inot.
 
Un procent mai mare în desfasurarea activitatilor îl ocupa limba engleza, astfel încât copiii sa poata comunica corect si fluent în ambele limbi. Activitatile derulate pe parcursul unui an scolar vizeaza dezvoltarea individuala, sociala si emotionala a copiilor.
 
Procesul instructiv-educativ în Gradinita Mary Poppins este sustinut de activitati care îi ajuta pe copii sa utilizeze în siguranta o gama variata de unelte, obiecte, materiale, sa întâlneasca oameni specializati în anumite domenii si sa lucreze cu o varietate de instrumente.
 
Copiii cunosc si înteleg lumea înconjuratoare mai usor, daca experimenteaza, investigheaza obiecte si materiale noi, cauta raspunsuri, învata cum functioneaza diverse lucruri, învata cum sa se protejeze de pericole, toate acestea ajutându-i în procesul de învatare
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212333868; 0723597206; 0745285826
Str. Aron Cotrus, Nr. 69 E, Sector 1, Bucuresti
Distribuie