Kids Cloud - Gradinita Bucuresti

Dotari gradinita

KIDS CLOUD este inspirat de copiii nostri si de nevoia lor de a se simti la gradinita la fel de iubiti, de liberi si de apreciati ca acasa. Si, în general, sa se simta Acasa.

Am ales metoda norvegiana de integrare a curriculumului nostru pentru simplitatea abordarii si naturaletea raportarii la valorile si sentimentele copilului. De aceea si în amenajarea interioara a casei ne-am lasat inspirati tot de abordarea norvegiana – pentru simplitatea liniilor si naturaletea culorilor, pentru lipsa decorurilor inutile si pentru materialele naturale folosite din respect pentru copiii si parinti.

În casa KIDS CLOUD am pastrat feeria pentru jocuri inovative si povesti cu tâlc pentru viata. Si am decorat casa cu lemn natural, cu desenele pline de culoare si inspiratie ale copiilor, cu scaunele de lemn alb si covorase din fibre naturale.

Avem multe jucarii de toate felurile, dar le tinem în cutii si în sertare si le scoatem pe rând, ca sa ne antrenam la joaca. Pentru pictura avem acuarele lavabile, pânze si chiar si salopete de artist. Avem si seturi muzicale, kituri LEGO, masinute, trenuri, bebelusi si papusi, carti de povesti si jucarii interactive. Daca stai o zi la noi, nu reusesti sa te joci cu toate jucariile KIDS CLOUD. Nici daca stai o luna. Poate doar daca stai un an – dar nici atunci nu garantam ca ai sa le epuizezi, pentru ca mereu aducem noi materiale pentru creativitatea si bucuria jocului copiilor.

Galerie foto
  • ...