Kiga 99 Luftballons - Gradinita, After School in limba germana Bucuresti

After School

Odata cu admiterea celor mici într-o scoala germana, drumul nostru alaturi de copiii dumneavoastra nu se incheie. Clasele noastre de ,,scoala dupa scoala" (after school) sunt bazate pe profesionalism, având cadre vorbitoare de limba germana, absolvente a unei scoli germane, cu o bogata  experienta în sistemul de învatamânt.

 

   Astfel veti fi siguri, ca ,,actualii scolari" vor fi zilnic foarte bine pregatiti pentru scoala, nu doar prin scrierea corecta a temelor, ci si prin fisele de lucru pe care le vor lucra suplimentar din carti specializate de limba germana. Aceasta este mentinuta la un nivel înalt prin rezolvarea si explicarea temelor si prin comunicare între copii si educator exclusiv în limba germana. În timpul vacantelor limba germana este exersata prin activitati atractive cum ar fi excursii si tabere, atât în tara, cât si în Germania. 

 

  Programul consta în preluarea copiilor de la scoala (la ora 12/13/14) si, dupa masa de prânz, acestia au o scurta pauza de recreere. Ulterior se vor scrie temele urmate de fisele de lucru suplimentare aferente, în functie de vârsta, necesitatile si capacitatea fiecarui copil în parte. La sfârsitul programului, în functie de timpul ramas, se va introduce o activitate recreativa de pictura sau muzica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722395197; 0745423467
Str. Theodor Sperantia, nr. 81, sector 3
Distribuie