Grace Couture Cakes Atelier dulciuri couture pentru evenimente Bucuresti

Torturi de nunta

Tortul de nuntă perfect. Tortul are un rol principal în recepția de nuntă, iar tăierea lui reprezintă unul din momentele cheie ale festivității, încărcat de simboluri. Credem cu tărie că tortul de nuntă nu trebuie să fie doar spectaculos, ci și rafinat și gustos, un moment de plăcere împărtășit de miri alături de invitații lor.

Pentru a ne asigura că totul este exact cum ai visat, la Grace Couture Cakes, fiecare comandă pentru tortul de nuntă și candy bar de nuntă beneficiază de un serviciu de consultanță gratuit în care se trasează liniile conţinutului, stilului şi decoraţiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului.

La întâlnirea de consultanţă vei putea degusta diferite tipuri de tort din colecția Signature, vei vedea portofoliul extins de torturi de nuntă. În plus, vei beneficia de sfaturile specialiştilor Grace Couture, în materie de arome, decor, dimensiune și cantități. Pentru ca produsul final să fie în armonie perfectă cu dorinţele tale, vom lua în calcul elemente precum: tema nunții, paleta de culori folosite în decorurile de nuntă, florile din buchetul miresei și florile decor, invitațiile de nuntă, dar și locație și număr de invitați.

Pentru decorarea dulciurilor de nuntă te poți inspira din colecțiile speciale lansate de Grace Couture Cakes în fiecare sezon, dintr-un detaliu special din povestea voastră de iubire sau din pasiunile comune, poți prelua elemente din aranjamentele florale sau care să sugereze tema nunții. Alternativ, poți alege ca tortul să fie în același ton cu rochia miresei, pornind de la  elemente precum broderia sau aplicațiile de dantelă.

Folosim exclusiv ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanți și aditivi.

Tortul și produsele de candy bar se lucrează doar la comandă, astfel încât putem garanta prospețimea și calitatea lor fără cusur.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...