Go Play Art - Cursuri de actorie si teatru Bucuresti

Cursuri actorie pentru adulti

Noi suntem aici sa iti spunem ca nu trebuie sa alegi. Nu poti fi orice iti doresti! Poti sa fii… TOT ce iti doresti! De ce sa iti alegi o singura directie? O singura cale, limitata, cand poti alege toate directiile pe care ti le doresti? Un actor are parte de atatea alegeri, atatea oportunitati, atatea vieti cu cate personaje interpreteaza.

Pornim de la urmatoarea premisa: In fiecare om exista un potential creativ. Scopul nostru este sa declansam acest potential la fiecare persoana in parte. Fiecare om ascunde valori nebanuite. Trebuie doar sa stie cum sa ajunga la ele, cum sa le elibereze, cum sa le foloseasca. Cursurile noastre de actorie te vor ajuta sa le descoperi, te vor ajuta sa TE descoperi.
In fiecare din noi exista MAI MULT. Nimeni nu este doar “Asa”. In fiecare din noi se afla un indraznet, un simpatic, un lenes, un intelept, un nervos, un filantrop, un gura-sparta, un sensibil, un avar, un romantic, un speriat, un bun prieten, un print, un cersetor, un orator, un neindemanatic, un povestitor, un ciudat, un visator.
Noi vrem sa scoatem la iveala toti acesti oameni din tine la momentul in care ai nevoie de ei, ca si cand i-ai scoate din buzunar.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722565191
Str. Sarafinesti, nr. 16, Sector 2
Distribuie