Go Clean - solutia ta pentru curatenie Bucuresti

Curatare tapiterie auto, detailing Bucuresti

Facem detailing auto ca la carte si tratam toate partile esentiale ale masinii: Plafon – Stâlpi + Centuri – Scaune + Bancheta – Mocheta – Portbagaj – Fete Usi – Bord + Suprafete Plastic – Geamuri Interioare

Iata cei 8 pasi simpli pentru curatenia în profunzime a interiorului masinii tale:

DETAILING AUTO

1. PLAFONUL
Pulverizam pe plafon solutii profesionale cu spumare redusa, insistând asupra petelor; apoi îndepartam si finalizam cu aspiratorul de injectie extractie.

2. STÂLPI + CENTURI
Folosim o solutie speciala pentru suprafete din plastic si o laveta cu structura elastica, rezistenta, care aspira umiditatea sau orice tip de murdarie. Centurile sunt spalate si uscate folosind procedura injectie-extractie.

 


 
3. SCAUNE + BANCHETA
Cum se curata tapiteria din material textil :Întâi aspiram tapiteria pentru a scapa de praf si firmituri
Apoi samponam tapiteria cu solutii profesionale de curatare
Pe urma o spalam cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie.
La final uscam suprafetele curatate cu o aeroterma speciala.
Tapiteria din piele se curata în urma unui tratament mai complex:Aplicam o solutie speciala de curatare cu ajutorul unei lavete fine, din microfibra
Curatam tapiteria cu o laveta elastica, insistând asupra zonelor patate
Aplicam o solutie hidratanta pentru a reconditiona pielea, apoi curatam si uscam cu o alta laveta din microfibra.
 
 
4. MOCHETA
Pulverizam cu solutii speciale, apoi folosim aspiratorul de injectie-extractie pentru a îndeparta mizeria, praful si impuritatile din material, lasând suprafetele curatate în profunzime.

5. PORTBAGAJ
Samponam suprafetele din material textil, apoi îndepartam mizeria, praful si impuritatile cu aspiratorul de injectie-extractie pentru un portbagaj impecabil. Aplicam solutii speciale pe tot ce înseamna plastic, ca sa luceasca a nou, fara strop de pata.

 


 
6. FETE USI
Întâi pulverizam solutii speciale, apoi ne folosim de aspiratorul de injectie-extractie pentru a curata materialul de praf si impuritati. Plasticul e tratat cu solutii speciale pentru a-l curata de pete si a-i da stalucire de nou-nout.

7. BORD + SUPRAFETE PLASTIC
Intervenim pe plasticul bordului cu o laveta elastica pentru aplicarea solutiei speciale de curatare a petelor. Aspectul de imaculat se datoreaza solutiei hidratante; aplicata cu o laveta din microfibra, ajuta la reconditionarea plasticului.
8. GEAMURI INTERIOARE
Avem solutiile profesionale potrivite pentru îndepartarea petelor si a prafului de pe geam, precum si lavete speciale pentru finisajul perfect.

Galerie foto