Global Security Systems - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Paza si Protectie

Serviciile noastre combina doua elemente esentiale pentru calitatea serviciilor: tehnologie de ultima ora si  resurse umane atent selectionate si  specializate. 

In dotarea agentilor intra verificatoare de patrula prevazute cu functie de alertare in caz de pericol dar si camere video portabile pentru documentarea activitatilor paza si a evenimentelor de securitate. 

Personalul este atent selectionat folosind programe bazate pe tehnica Poligraph – Iron Screen. Agentii sunt repartizati in posturi in functie de calitatile individuale ale fiecaruia raportat la cerintele posturilor. Pentru a selectiona cele mai potriviti angajati care sa corespunda cerintelor misiunilor, Global Security foloseste programul Predictive Index.

Un alt element esential al calitatii serviciilor noastre de paza este Supervizarea sistematica si controlul incadrarii serviciului in parametrii contractati. Pentru mentinerea unui nivel inalt de supervizare, pe langa managerii de contract, Global Security a infiintat un corp independent si anume dedicat activitatilor de control care supervizeaza activitate prin vizite inopinate in obiectiv fie prin monitorizare video de la distanta a corectitudinii cu care se executa serviciul de paza sau control acces. 

Galerie foto
  • ...