Globall Design Online, Bucuresti - Pavele, dale, borduri, rigole,piatra decorativa, garduri

Capac Rigola 40x20x3 cm

Rigolele pentru drenaj Star Stone sunt elemente importante pentru constructia infrastructurii. Drenarea este necesara peste tot acolo unde apele reziduale trebuie controlate si deversate în siguranta. Rigolele îsi îndeplinesc rolul fara a le fi observata prezenta, desi sunt expuse unor mari încarcari.

Drenajul liniar are avantajul ca permite ca suprafata carosabila sa fie plana, deci usor de parcurs de catre vehicule si totodata foarte util la separarea diferitelor suprafete, cum ar fi suprafetele pavate de cele betonate sau asfaltate.

Rigola poate fi folosita pentru: terase, gradini de iarna, alei, cai de acces, trepte, delimitari de terenuri, delimitari pentru spatii verzi.

Rigolele sunt foarte rezistente la uzura, datorita procesului de fabricatie, au fost testate la 28 de cicluri de înghet - dezghet, produsele nu au suferit nicio modificare, nu necesita întretinere ulterioara pentru a-si pastra aspectul, comparativ cu betonul turnat nu apar crapaturi, sunt ideale pentru trafic pietonal.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0313330383; 0745434433 (Urgente)
Sos. Bucuresti Ploiesti , Nr 129E, (colt cu str. Eraclie Arion) din sectorul 1, Bucuresti
Distribuie