Gherghiceanu Com, Instalatii gaze, sanitare si termice, Bucuresti

Verificare si revizie instalatie gaze

Efectuarea verificarii/reviziei instalatiei de utilizare a gazelor naturale este conform Ord. 179/2015 emis de ANRE o obligatie ce revine clientilor. - Operatiunile de verificare/revizie se executa conform prescriptiilor legale in conditiile in care locatarii tuturor apartamentelor sunt gasiti acasa si sunt de acord cu accesul echipei in apartament la data programata pentru aceasta operatiune.

 

In situatia cand exista cazuri de locatari care nu sunt gasiti la adresa la data si orarul stabilit , se va proceda la reprogramarea operatiunii de verificare/revizie pentru aceste apartamente iar tariful pentru aceste apartamente se va majora cu 50% pentru prima deplasare ulterioara a echipei si 100% pentru deplasarile ulterioare. 

 

INTRETINERE SI INTERVENTII INSTALATII GAZEIn baza unui contract de prestari servicii intocmit pe o durata de 2 sau 4 ani cu o taxa lunara de 1 leu/apartament pentru asociatii de proprietari si 4 lei lunar pentru contoare individuale beneficiati de : - Interventie in maxim 24 ore pentru remedierea defectelor aparute - Reducere de 50% la tarifele de remediere a defectelor constatate - Reducere de 25% la materialele necesare mentenantei ( racorduri flexibile,robineti,senzori gaz) - Reducere 50% la operatiunile de verificare si revizie scadente in timpul contractului TARIFE RECONSTITUIRI PROIECTE INSTALATII Aplicabile in situatia cand clientul nu detine proiectul instalatiei si nici nu poate intra in posesia acesteia in urma solicitarii documentelor la operatorul de distributie.

Galerie foto
  • ...