Gero Therapy - Fizioterapie la domiciliu Bucuresti

Proceduri de Fizioterapie

TENS/Electroterapie – Beneficii

TENS produceun impuls electric care poate fi ajustat pentru puls, frecventa si intensitate. Mecanismul exact prin care actioneaza pentru reducerea sau chiar eliminarea durerii este înca necunoscut. Exista mai multe moduri posibile în care functioneaza TENS. De exemplu, TENS poate inhiba (bloca) caile durerii sau poate creste secretia substantelor care reduc durerea (de exemplu, endorfine, serotonina) în sistemul nervos central. TENS este un mod neinvaziv de a trata durerea. Mesajele durerii pot fi modificate suficient pentru a oferi o ameliorare temporara sau chiar durabila. Pe lânga controlul durerii, acest tip de stimulare electrica poate îmbunatati si circulatia locala si reduce sau elimina spasmul muscular.

 
Ultrasunete – Beneficii

Undele trimise prin corp au mai multe beneficii aplicabile pe scara larga, facând terapia cu ultrasunete potrivita pentru o gama larga de probleme. Pe lânga încalzirea si relaxarea muschilor, terapia cu ultrasunete descompune tesutul cicatricial si creste fluxul sanguin local. Toate acestea se combina pentru a creste ratele de vindecare în zona, facându-l o modalitate adecvata de a accelera vindecarea lenta sau problemele cronice. Acum credem ca poate încuraja si repararea oaselor deteriorate. Mai recent, a fost folosit pentru a reduce durerea cauzata de afectiuni precum osteoporoza si artrita.


Laser – Beneficii

Terapia cu laser functioneaza cu abilitatile naturale de vindecare ale corpului, ajutându-l sa se vindece mai repede prin metoda foto-bio-stimularii. Terapia cu laser este benefica în special pacientilor care sufera de dureri acute din cauza leziunilor sportive, alunecarii si caderii, accidentelor de munca si pacientilor care sufera de dureri post-chirurgicale. De asemenea, este util în special pacientilor care sufera de dureri cronice. Un tratament dovedit stiintific, terapia cu laser este o alternativa la medicamente si interventii chirurgicale pentru remedierea durerilor cronice si acute. Are perioade de tratament rapide si este neinvaziv.


Termoterapie - Beneficii

Termoterapie, sau terapia prin caldura, este utilizarea de caldura în terapie. Efectele terapeutice ale caldurii includ cresterea extensibilitatii tesuturilor moi, scaderea rigiditatii articulatiilor, reducerea durerii, ameliorarea spasmelor musculare si cresterea fluxului sanguin pentru a accelera procesul de vindecare. Exista 2 tipuri diferite de caldura, fie umeda, fie uscata. O caldura uscata tinde sa actioneze mai mult pe suprafata pielii, în timp ce o caldura umeda va patrunde mai adânc pentru a îmbunatati efectele terapeutice. Cea mai comuna forma de aplicare a caldurii în reabilitare este utilizarea pachetelor calde umede.


Refelxoterapie – Beneficii

Reflexoterapia presupune stimularea punctelor de acupunctura ale picioarelor, puncte ce sunt conectate la diferite parti ale corpului, ajutand la calmare si la eliberarea tensiunilor acumulate de-a lungul timpului

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0770718032
Distribuie