Gerom International - instalare sisteme supraveghere video Bucuresti

Sisteme control access

In viziunea noastra conceptia de control acces se divide in doua subcategorii mari fiecare continand aplicatii specifice sau speciale adaptate nevoilor clientilor nostri.

  • Facilitati de gestiune si control acces personal
  • Facilitati de gestiune si control acces auto

In ambele directii se lucreaza cu produse de inalta calitate, care pe langa fiabilitatea garantata de nume aduc si o flexibilitate marita la instalare si exploatare, putandu-se astfel adapta la diverse cerinte din partea utilizatorilor. Facilitatile de gestiune si control acces auto inseamna monitorizare si control al parcarilor auto dar nu numai. Astfel se pot implementa si solutii de management economic al lor prin implementarea unor sisteme informatice generale sau dedicate.

Echipamentele din ambele categorii pot comunica cu celalte in ansamblul unui sistem pentru a oferi o gestiune completa a fluxului de persone dintr-o cladire precum si a fluxului de masini din parcarea dedicata sau aferenta.

Sistemele de control al accesului au rolul de a limita accesul persoanelor in diferite spaţii, la momente diferite de timp, contribuind in acest fel la marirea gradului de securitate. Restrictionarea se poate face in functie de drepturile de acces ale persoanelor, facilitand obţinerea de situaţii şi rapoarte privind prezenţa, circulaţia si raspandirea persoanelor in zonele de securitate ale obiectivului.

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv. Pentru realizarea unui sistem este nevoie de: cititoare, controlere, yale si nu in ultimul rand de un software pentru gestionarea accesului utilizatorilor. Controlere, cititoare si cartelele pentru sisteme de control acces sunt utilizate pentru aplicatii de dimensiuni mici, in general pentru aplicatii in care este nevoie de controlul independent a uneia sau mai multor usi.

Functionarea sistemului de control acces poate fi locala sau in retea.

  • Functionarea in regim local permite accesul printr-o usa a mai multor utilizatori, dupa un program prestabilit, fara a impune limitari cu privire la numarul de usi controlate.
  • Functionarea in retea permite corelarea informatiei de catre unitatile centrale de control acces astfel incat utilizatorii pot accesa trasee prestabilite dupa programe de acces prestabilite.

Sistemul de control acces permite dispecerizarea, printr-un soft adecvat, a spatiilor in care se realizeaza accesul controlat. Daca in retea este cuplat un PC, atunci prin intermediul programului din calculator se pot realiza urmatoarele operatii: configurarea sistemului,observarea in timp real a starii usilor, cunoasterea in timp real a evenimentelor produse, vizualizarea tuturor evenimentelor produse in timp de o zi, o saptamana, sortarea evenimentelor dupa anumite criterii si afisarea acestora pe ecran sau trimiterea lor la imprimanta.

Sistemul de control acces poate functiona cu: cartele de proximitate, cartele magnetice, cu cod de bare, wiegand sau tastaturi cu cod de acces. Sistemul se completeaza cu elemente de limitare fizica a accesului: incuietori electromagnetice, turnicheti, porti actionate electric, bariere auto, etc.

Galerie foto
  • ...