Gerard Construct Roof - montaj si reparatii acoperis

Despre noi

Avem experienta de peste 15 ani in domeniu. Putem crea de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern.

 

Executăm la preturi de criză prestări servicii de montaj sau reparații acoperiș în România. Efectuăm remedieri pentru sisteme de acoperișuri metalice (tip lindab), sau beton(bramac, elpreco, etc). Acoperisuri din tigla ceramica veche (Învelitoarea de țiglă ceramică este una din cele mai vechi tipuri de învelitoare cunoscută. Ea nu trebuie numai să raspundă exigentei de etanșeitate, dar trebuie să satisfacă și o serie de exigențe referitoare la durabilitate, rezistență și foc, aspect estetic, etc. Însă ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intreținut, de regulă se întreține anual, se verifică starea țiglelor, etanșeitatea coamelor, și starea elementelor din tablă(dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere, etc), reparația se poate face fie parțial, prin înlocuirea cartonului și a șipcilor, fie decopertarea totală, după caz.

 

Învelitoarea din tablă fălțuită este cea mai “populară” învelitoare din București, fiind singura învelitoare cu etanșeitatea 100%, se întreține ușor printratamente anticorozive si vopsele. Reparații sau modificări i se aduc numai în cazul deteriorării în timp sau în cazul montării defectuoase/proaste a tablei, (sunt foarte multe cazuri în Bucuresti, din păcate). Cauzele infiltrațiilor pot fi greu de depistat întrucât apa poate avea punct de intrare în orice alta zonă decât cele vizibile, traiectoria apei pe sub tablă fiind influențată de panta acoperișului.

Galerie foto
  • ...