Georgiana Mircea - Muzica nunti, botezuri, evenimente

Despre mine

Desi s-a nascut in Bucuresti, copilaria si adolescenta si le-a petrecut intr-un sat din judetul Calarasi. Dupa finalizarea studiilor liceale, Georgiana revine in capitala pentru a urma cursurile Facultatii de Matematica dar si ale Scolii Populare de Arta, sectia canto, clasa Mirela Vlad.

 

La inceputul anilor 2000 participa la festivaluri, spectacole si concursuri TV intens mediatizate la vremea respectiva ca „Ploaia de stele” la care ajunge pana-n finala competitiei sau „Bravo Bravissimo”, concurs de aptitudini atat muzicale cat si de teatru si dans, unde castiga in patru editii, patru probe muzicale, doua probe de teatru si o proba de dans, asigurandu-si astfel un loc in semifinala concursului.

 

In perioada imediat urmatoare este pe rand solista la Casa Iancului si Coyote Club unde, activand in trupa de fete Coyote Chicks, sustine concerte alaturi de trupele Marfar si Undercover si participa in vara anului 2007 la "Rock'and'Roll show”,emisiune Tv transmisa saptamanal si prezentata de Ioan Gyuri Pascu.

 

In 2008, o data cu plecarea din trupa Coyote Chicks, este cooptata de casa de productie Ovo Music si isi incepe activitatea ca backing vocal in band-ul Angelei Similea si al lui Ovidiu Komornyik, trupa OK Band, participand asftel alaturi de cei doi cunoscuti artisti la emisiuni tv, turnee si spectacole live sustinute atat in Bucuresti cat si in tara. In acelasi an se alatura ca solista de muzica usoara si folclor trupei Nova Plus in care activeaza si in prezent, iar din 2014 colaboreaza si cu trupa Avenue interpretand programele de folclor din cadrul unora dintre evenimentele trupei.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0751801023
Bucuresti
Distribuie