Georgeta Iorga, Cabinet Individual de Psihologie Bucuresti

Coaching

Bine ai venit!

Daca ai ajuns aici cred ca te intereseaza succesul personal, asa cum il definesc eu in termeni de schimbare si evolutie personala astfel incat sa iti transformi visele in realitate.

Si eu la randul meu, m-am ocupat de propriul succes personal si am facut schimbarile pe care le doream in viata mea. A fost nevoie sa imi schimb felul de a gandi si de a vedea lucrurile. Asta mi-a dat viziune si claritate.

Astfel am definit viitorul pe care il doresc, lucrurile care sunt importante pentru mine si pasul urmator a fost sa stabilesc obiective care sa ma ajute sa imi transform visele in realitate.

Aveam un mod de gandire rigid si nu ma simteam bine in pielea mea, nu reuseam sa vad ce imi doresc si nici sa obtin ceea ce doresc. Ma temeam sa schimb ceva pentru ca la acea vreme consideram ca schimbarea este ceva rau care nu ma ajuta ci doar produce suferinta.

Intre timp am invatat sa gestionez schimbarea si sa inteleg ca este cel mai firesc lucru din lume, daca vreau sa trec de la o stare care nu imi face bine catre implinire si fericire personala.

Scopul meu este sa te fac sa crezi atat de mult in tine insuti incat sa iti transformi visele in realitate. Acest lucru ma motiveaza si ma face sa imi folosesc toate resursele pentru a te sustine si pe tine in atingerea propriilor tale obiective.

Experienta mea m-a invatat ca acest lucru este posibil. Am investit in mine si mi-am educat increderea in mine insami astfel incat sa depasesc orice obstacol intalnit.

Profesez ca psihoterapeut, coach si trainer si asta imi da flexibilitatea de a gasi cea mai potrivita solutie pentru o situatie particulara in care tu te gasesti.

Plecand de la propria experienta am ales 3 directii de actiune care se completeaza reciproc si te sustin sa ajungi acolo unde iti doresti, sa traiesti viata pe care o visezi.

In functie de etapa de viata in care esti acum si de prioritatile tale poti alege sa incepi cu una dintre ele.

Exersand instrumentele pe care le primesti vei observa progresele pe care le faci si vei continua pana cand iti vei atinge obiectivele propuse.

Daca si tu ai decis sa investesti in tine si in visele tale pentru a avea viata implinita pe care o doresti suna-ma la 078 777 2757 si voi fi onorata sa te insotesc si sa te sprijin in calatoria ta catre succesul personal.

Abia astept sa te intalnesc si sa lucram impreuna!

Cu drag,

Georgeta

Galerie foto
  • ...