Geometry- Amenajari interioare pentru cladiri civile si industriale, Bucuresti

Despre Geometry, Bucuresti

GEOMETRY SRL a fost infiintata in februarie 2005. De atunci si pana in prezent a strans un numar considerabil de clienti multumiti si si-a creat o reputatie de partener de incredere atat pentru clienti cat si pentru colaboratori.

 

Obiectul principal de activitate al companiei il reprezinta constructiile si amenajarile interioare pentru cladiri civile si industriale.

 

In cei 13 ani de functionare am finalizat cu success proiecte din diverse domenii: spatii de birouri, rezidential, comercial, hotelier, medical si industrial. Pe langa aceasta executam cu placere lucrari de reamenajare si relocare sau mici modificari, lucrand sub orice tip de contract, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

 

Ne-am creat o reputatie datorita faptului ca am pus intotdeauna clientul pe primul plan si am facut totul pentru a satisface toate solicitarile acestuia. Ne mandrim cu faptul ca majoritatea lucrarilor efectuate au fost solicitate de aceiasi clienti multumiti cu care am colaborat la executia a zeci si chiar sute de proiecte.

 

Serviciile noastre sunt adaptate la solicitarile si necesitatile fiecarui client in parte, iar eficienta sistemului nostru de management duce intotdeauna la respectarea graficului de executie si incadrarea in bugetul agreat.

Galerie foto
  • ...