Genesis College, Gradinita, Scoala Primara si Liceu - Bucuresti

Liceul Genesis

Standarde educationale internationaleLe oferim elevilor nostri sansa de a-si dezvolta abilitatile si pasiunile, într-un mediu familiar si sigur

Oferta educationala este proiectata astfel încât sa asigure pregatirea elevilor pentru continuarea studiilor atât în institutii de învatamânt românesti, cât si internationale. Liceul pune la dispozitia elevilor un cadru educational flexibil si adaptat nevoilor acestora si cerintelor pietei muncii.

De 20 de ani pe piata educationala

 Întreaga experienta validata în timp a echipei Genesis

Strategii educationale moderne si o echipa de cadre didactice cu experienta, parteneri educationali, specialisti din mediul de afaceri, IT, computer sciences, inteligenta artificiala, comunicare si debate.

 

Curriculum national si internationalÎn primii doi ani de liceu, elevii vor urma cursurile curriculumului national, conform profilului ales, cu elemente din curriculumul International Baccalaureate – Middle Years Programme (IB – MYP). La sfârsitul clasei a X-a, acestia vor putea opta pentru continuarea studiilor în varianta curriculumului românesc, cu sustinerea examenului national de bacalaureat, sau în varianta internationala, dupa programul Diploma Programme (DP), urmat de sustinerea Bacalaureatului International.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314250563 (Scoala); 0314250562 (Gradinita)
Soseaua Straulesti, Nr. 89A, Sector 1, Bucuresti
Distribuie