Gelu Trading Company, Accesorii mobila si feronerie - Bucuresti

Despre Gelu Trading Company

Accesorii mobila si feronerie, materiale decorative pentru mobila si amenajari deosebite

 

Inca de la inceputurile sale pe piata de materiale si accesorii pentru mobilier, firma GELU TRADING COMPANY si-a propus sa promoveze cele mai inovatoare tendinte din domeniu: produse cu design deosebit sau care se constituie in solutii spectaculoase pentru orice tema de mobilier si amenajari interioare.

Accesorii si feronerie pentru o mobila de calitate ridicata produse de primele nume din Europa raspund la cele mai diverse cerinte tehnice sau practice si asigura fiabilitate si viata lunga mobilei. 

Gama de produse denumita generic "suprafete decorative" combina un mix de materiale pentru amenajari interioare si mobilier.

Folosite fericit personalizeaza, particularizeaza interiorul casei sau companiei dumeavoastra. Ele sunt acel "altceva" care ofera placere, incantare, senzatie de bine si frumos.

Va doriti un dormitor, un dulap cu usi culisante modern, spectaculos si care sa va reprezinte? 

Amenajari de baruri, restaurante, casinouri, sedii de firma si farmacii, studiouri de televiziune sau sedii de banci, decoruri de teatru sau film, toate pot fi rezolvate eficient si spectaculos cu foliile decorative Sibu Design! 

Alegeti HPL (high pressure laminate), material cu propretati speciale (rezistenta mecanica si la solventi, curbare, etc) folosit in amenajari de spatii comerciale si in mobilier pentru cluburi, cafenele, restaurante, spatii publice, etc.

 

Va doriti un mobiler modern, trainic, o bucatarie de calitate sau un dormitor elegant cu blaturi groase, curbate sau deosebit de rezistente?

Oferim o gama completa si complexa: demontabili, balamale, sertare si sisteme de ridicare si glisare, cosuri, lifturi si accesorii pentru depozitare haine si suporturi, manere, butoni, agatatori, picioare pentru mese si mobilier, console si suporturi pentru polite si rafturi, sisteme pentru iluminat, precum si masini, freze, dispozitive de prelucrare si organe de asamblare.

 O bucatarie deosebita, o bucatarie de calitate, fie ca este rustica sau moderna, trebuie echipata cu accesorii de buna calitate. La fel un dressing, un dulap cu usi culisante (sau numai usi glisante) are nevoie de sisteme fiabile si silentioase, dar si de accesorii pentru dulapuri, sertare, cosuri care permit o organizare judicioasa. Pentru clientul nostru, pentru partenerul nostru, producatorul de mobilier sau de amenajari interioare, gama de produse este vasta si trei caracteristici de baza: calitate, estetica deosebita si usurinta in folosire.  Suntem o echipa sudata si performanta, cu o experienta bogata in domeniu.Ne place frumosul si ne facem bine treaba.Suntem comercianti, dar va vindem numai ceea ce va trebuie si ce vi se potriveste.  Produsele noastre sunt deosebite si ofera satisfactie atat producatorului, cat si clientului final!

Galerie foto
  • ...