Gedo Impex - Echipamente Industriale, echipamente folosite in vopsire, Bucuresti

Produse Alfagomma Spa

  • Numele ALFAGOMMA, la nivel mondial, nu mai are nevoie de prezentare. Calitatea, fiabilitatea si seriozitatea sunt elementele care pot fi associate acestui nume.Firma dispune de tehnologie de ultima ora si care, tot timpul, urmareste satisfacerea clientului prin continua ei dezvoltare din punct de vedere al performantelor si fiabilitatii produselor ei (furtunuri si racorduri de medie si mare presiune, covorase din cauciuc).

Calitatea este o alta caracteristica a productiei ALFAGOMMA, calitate demonstrata fata de clienti si prin certificatele detinute (ISO 9001 – ISO 14000).

GEDO IMPEX SRL a inceput relatia de colaborare cu ALFAGOMMA doar de cativa ani, dar raspunsul pietii ne-a incurajat sa continuam acest parteneriat.Livrarea produselor include si documentatia tehnica aferenta in limba romana si , certificat de conformitate si calitate (emise de producator si agent).

Produse ALFAGOMMA S.p.A

leader mondial in furtunuri si racorduri de mica, medie si mare presiune produce:furtunuri hidraulice si PTFE;furtunuri industriale;racorduri de mare presiune, supape, adaptori;racorduri industriale, covorase din cauciuc;furtunuri cu aplicatie in industria petrolului si in marina.

Produsele Alfagomma sunt recunoscute printre clientii nostri ca avand rezistenta in timp deosebit de mare, toate caracteristicile tehnice din fisa tehnica fiind identice cu cele ale produsului.

identice cu cele ale produsului.

Furtunuri hidraulicesi PTFEvezi catalog .pdfFurtunuriindustrialevezi catalog .pdfRacorduri de mare presiune, supape, adaptorivezi catalog .pdfRacorduri industriale,covorase din cauciucvezi catalog .pdfFurtunuri cu aplicatie in ind. petrolului si in marina

Galerie foto
  • ...