Gealan Romania - Tamplarie PVC cu geam termopan, Bucuresti

Serviciile noastre

Arhitecti & proiectantiServiciul nostru de consultanta în beneficiul arhitectilor si serviciul tehnic de arhitectura ofera asistenta pentru arhitecti si proiectanti, prin cunostintele de specialitate puse la dispozitie. Instrumentele inteligente simplifica licitatiile.

Consultanta pentru arhitecti

Pe parcursul etapei de proiectare este necesara consultanta cu privire la variantele de ferestre, optiunile de combinare si design-ul individual? Serviciul de consultanta oferit de GEALAN pentru arhitecti este familiarizat în cele mai mici detalii cu industria ferestrelor. Specialistii nostri ofera asistenta în asociere cu proiectele de reabilitare a constructiilor existente, precum si cu executia de constructii noi, de la proiectare pâna la atribuirea comenzii. Când vine vorba despre realizarea de cerinte tehnice si optice ale constructiei, specialistii în domeniul tehnicii constructiilor din cadrul firmei GEALAN colaboreaza îndeaproape cu dumneavoastra, în calitate de arhitecti responsabili pentru proiectare.

BIM - Building Information Modeling

BIM reprezinta metoda de proiectare a viitorului. Colaboram cu dumneavoastra pentru aplicarea metodelor de proiectare BIM pentru proiectele dumneavoastra – gratuit. În special întreprinderile mijlocii din sectorul constructiilor trebuie sa mizeze pe rapiditate în contextul concurentei – pentru a putea pune în orice moment si flexibil partenerilor acestora date compatibile BIM.

Software de proiectare 2.0

Prin intermediul solutiei software de proiectare 2.0 concepute de GEALAN, am dezvoltat pentru obiectivul dumneavoastra de constructii o îmbunatatirea semnificativa. Nu s-a realizat doar optimizarea interfetei de utilizator si a modalitatii de administrare, ci au fost integrate si noi functii, de exemplu generarea de fisiere BIM si a fost creata posibilitatea de interconectare pentru proiect la nivelul intern al firmei. În mod suplimentar, selectia de profile virtuale poate fi adaptata individual în functie de portofoliul de produse al firmei dumneavoastra. Solutia software examineaza constructia cu privire la fezabilitate cu raportare la coeficientii de permeabilitate termica, rezistenta si dimensiunile maxime. Situatia de montaj poate fi verificata, de exemplu, cu ajutorul calculul izotermei cu privire la apa provenita din condens si formarea de mucegai. În acest mod, proiectare ferestrelor este adusa la un nou nivel.

Gealan design si tehnologieGEALAN-SMOOVIO®

Sistemul inovator de glisare de la GEALAN. Spatiul de locuit este pretios si, prin urmare, trebuie folosit în mod optim. Pentru prima data, GEALAN-SMOOVIO combina confortul sporit al solutiilor pentru glisare cu o etanseitate exceptionala.

Cititi mai mult despre GEALAN-SMOOVIO®GEALAN-KUBUS®

Sistemul GEALAN-KUBUS® defineste un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC. Sistemul ofera suprafete vitrate mari pentru a beneficia de mai multa lumina si transparenta, precum si mai multe optiuni în ceea ce priveste designul.

Cititi mai mult despre GEALAN-KUBUS®S 9000

S 9000 este un sistem versatil, de ultima generatie, pentru ferestre, usi si glisante, cu alegerea a doua sau trei niveluri de etansare.

Cititi mai mult despre S 9000

Ambianta iesita din comun

În apropiere de centrul orasului Waiblingen a fost realizata aceasta cladire eleganta din punct de vedere arhitectonic cu 11 locuinte în proprietate, iesite din tipar. Realizate conform cerintelor impuse prin regulamentul referitor la reducerea consumului de energie din 2009, toate locuintele au fost prevazute cu suprafete vitrate panoramice deosebit de generoase, orientate catre sud, realizate din ferestre din material plastic GEALAN de calitate superioara cu suprafata acrylcolor colorata, sticla fonoizolanta si rulouri controlate electric.

Cititi mai multHotel si restaurant în cladire istorica

Amplasat în zona de influenta a orasului Asch din Cehia, hotelul si restaurantul Vetrov, dupa restaurarea sa completa, radiaza sarmul complet al stilului arhitectonic din Egerland.

Cititi mai mult

 Hotel Ramada Innsbruck Tivoli

Hotel Ramada Innsbruck Tivoli, deschis în decembrie 2011, se afla în centrul capitalei tiroleze. Cladirea dispune de o panorama uimitoare a muntilor din apropiere si a faimoasei trambuline pentru sarituri cu schiurile, Bergisel.

Cititi mai multVEDETI MAI MULTE PROIECTE DE REFERINTA

 

 

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214042700
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 612-614, Sector 6, Bucuresti
Distribuie