Gao Amanet

Amanet

Amanet electronice
Principiu simplu. Persoana care doreste obtinerea unui imprumut de bani rapid, ofera la schimb produse electronice. Gama de produse acceptata de amanetul de electronice este extrem de variata, iar schimbul are loc in baza unui contract transparent, fara clauze ascunse.
Amanet electrocasnice
GAO AMANET ofera imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de electrocasnice de bucatarie sau de ingrijire personala. Primesti mereu pretul corect pentru electrocasnicele noi pe care le vei amaneta. Iti oferim o evaluare in timp rapid a produsului tau, iar banii ii primesti pe loc.
Amanet autoturisme
Cand ai nevoie urgenta de o suma considerabila de bani poti sa aduci ca garantie catre casa de amanet masina proprietate personala. Vehiculul este evaluat si verificat rapid si profesionist, iar tu primesti suma de bani in concordanta cu valoarea masinii oferite ca garantie.
Amanet Ceasuri de Lux si Premium
NOU... NOU... NOU...
Ne numaram printre profesionistii din Romania care stiu sa identifice cu adevarat valoarea unui ceas de calitate. Echipa noastra specializata va analiza ceasul pe care doresti sa il amanetezi si te va asigura de autenticitatea acestuia. In urma expertizei vei primi pretul corect.
Alte Obiecte de Valoare
OBIECTE DIVERSE
Solutiile de creditare oferite de GAO AMANET nu sunt limitate la gama de articole prezentate anterior. Daca esti posesorul unui obiect de valoare te asteptam oricand sa intri in legatura cu noi pentru o expertiza corecta a bunului detinut.
Amanet bunuri Imobiliare
ADUCI "CASA" LA... CASA DE AMANET
GAO AMANET lucreaza permanent la diversificarea portofoliului de servicii. In locatiile noastre este disponibil sistemul ce imbina caracteristicile unui credit de nevoi personale cu ipoteca cu acelea ale unui împrumut de tip amanet clasic, totul fiind absolut legal.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314362475; 0770237810
Calea Mosilor, nr. 209, sector 2
Distribuie