Gant & Sterling Consulting - consultanta in management Bucuresti

Recrutare, Evaluare, Instruire

Prin oameni se translateaza strategii si rezultate tangibile, se controleaza resurse, se creeaza valoare.

In temele noastre am evaluat personalul intreprinderilor clientilor nostri, individual si ca echipa, am proiectat si am dezvoltat de la planuri de dezvoltare personala si pana la reorganizare.

Am analizat: ce-i motiveaza pe oameni in munca, cat ar putea si ce vor, ce propun pentru a-si imbunatati performantele. Lucram cu aptitudinile si competentele fiecarui angajat; fiecare trebuie implicat sa exceleze si sa se bucure de rezultate.

Am vazut cum dezordinea din organizatie implica schimbari neplanificate, deresponsabilizarea individuala, scaderea calitatii managementului si rezultatelor, cu consecinte importante.

Munca noastra se bazeaza pe convingerea ca organizatiile trebuie sa fie concepute in jurul proceselor de baza care creeaza valoare pentru clienti, cu personal motivat, cu un sistem de comunicare eficient si obiective clare si asumate la toate nivelurile. Expertiza noastra include plan si monitorizare schimbari organizationale, realinierea personalului in procese de rebranding, ateliere de energizare a angajatilor. Cunoastem datele generale, culegem datele interne si inovam, astfel incat recomandarile noastre pun lumina pe solutii.

Galerie foto
  • ...