Ganesha Solutions tehnologia informatiei Bucuresti

Consultanta IT

Ganesha Solutions ofera servicii de consultanta IT pentru pentru orice firma sau companie si identifica cele mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT existente. Te putem ajuta in extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei tale. Experienta noastra implica abilitatea si capacitatea de evaluare a cerintelor in materie de tehnologie inteligenta si de eficientizare a proceselor tehnice, astfel incat sa-ti aduca profit in afaceri.

Auditurile noastre IT includ identificarea cerintelor tale in sfera IT, discutii interactive si recomandari referitoare la infrastructura hard si soft. Avem experienta necesara pentru oferirea rapida a solutiilor, de la simple configurari de echipamente (server-e, router-e, imprimante, Access Point etc.) pâna la rezolvari tehnice inovative pentru retele de calculatoare sau business. 

Serviciile de consultanta IT cuprind recomandari pentru optimizarea sistemului informatic, solutii pentru reteaua de calculatoare (hardware si software), recomandari in construirea unui website de prezentare sau magazin online, recomandari pentru backup, impreuna cu cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hard si soft.

Galerie foto
  • ...