Future Line Instal Bucuresti - Service centrale termice, aer conditionat

Autorizatii de functionare (AF/VTU)

Verificare tehnica in utilizare (VTU/VTP) – activitate desfasurata periodic, conform prevederilor prezentei prescriptii tehnice, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare în conditii de siguranta (PTA1-2010).

In cazul echipamentelor care necesita alimentare cu gaze (metan sau GPL), aceste operatiuni se executa numai de catre firme autorizate ANRE sau ISCIR, dupa caz. Instalarea facuta de personal neautorizat duce la aparitia de riscuri în exploatare si siguranta si, ca atare, în conformitate cu legislatia, la pierderea garantiei echipamentului tau.

Firma noastra indeplineste aceste conditii si executa aceasta operatiune prompt si profesional prin intermediul personalului nostru autorizat.

Conform Legii nr. 64/ 21.03.2008, persoana fizica sau juridica ce utilizeaza un echipament termic are obligatia sa obtina autorizatia de functionare initiala sau reautorizarea, sa ia masurile necesare si sa se asigure ca echipamentul este utilizat in conditii de siguranta, prin efectuarea reviziilor, reparatiilor si intretinerii de catre persoane autorizate de producator conform instructiunilor tehnice ale acestuia. Nerespectarea legislatiei in vigoare privind utilizarea centralelor termice fara VTP de o firma autorizata ISCIR duce la decuplarea de la reteaua de combustibil gazos si la o amenda cuprinsa intre 2.000 si 25.000 lei.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...