Casa Funerara Cantemir - Servicii funerare Non Stop

Servicii funerare complete

 Medic legist constatator
Certificatul se elibereaza in 24 de ore din momentul constatarii decesului. Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-Legal.
 
Îmbalsamare
Este foarte importanta deoarece este recomandata prin lege. Acest serviciu este obligatoriu in cazul depunerilor la capela sau pentru eliberarea autorizatiei de la SANEPID.
Toaletare
Reprezinta pregatirea persoanei pentru inmormantare sau incinerare (spalat/imbracat/barbierit/fardat) si se face de catre persoane specializate.
 
   
Declarare deces
Eliberarea certificatului de deces, adeverinta de înhumare si autorizatia Sanepid ce trebuiesc eliberate, precum si dosarul pentru ajutorul de deces, presupun drumuri anevoioase. Noi vi le aducem direct la domiciliul dumneavoastra.
 
   
Livrare sicriu si cruce
O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.
 
   
Transport si manipulare
Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.
 
   
Depunere la capela
Daca familia nu doreste ca priveghiul sa se desfasoare acasa, trupul neînsufletit se poate depune la capela cimitirului sau bisericii. De obicei, acestea sunt închise pe timpul noptii, însa agentia funerara poate colabora cu anumite biserici care ofera program non-stop al capelei, astfel încât sa se poata realiza servicii funerare precedate de un priveghi neîntrerupt.
 
   
Parastas
Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea mortilor in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente si colaci.

Galerie foto
  • ...
  • ...