Camin de batrani Sky Angel - Giurgiu

Despre Noi

Pentru a va convinge ca suntem locul ideal unde va puteti petrece o perioada de timp limitata sau definitiva, trebuie sa va prezentam in cateva randuri prin ce se caracterizeaza acest camin de batrani. Asadar, principalele caracterisitici sunt:

Localizare – suntem situati chiar langa capitala tarii, la o distanta de doar 15 km, accesul in zona fiind foarte usor. Poate va intrebati de ce am ales viata la tara si nu la oras. Noi va raspundem prin faptul ca batranii au nevoie de liniste, aer curat, natura si cat mai multa libertate.
Suprafata – acest spatiu beneficiaza nu doar de o suprafata foarte intinsa (6.200 mp), ci si de un superb lac de pescuit, spre incantarea celor pasionati de aceasta activitate recreativa.
Amenajarea suprafetei – pe langa acestea, oamenii se pot bucura si de multimea pomilor fructiferi, care le asigura atat umbra in zilele toride de vara, cat si fructe proaspete si ecologice.
Design constructie – in ceea ce priveste constructia acestui complex, aceasta are o capacitate mare, fiind alcatuit din parter si inca patru etaje. Planul a fost gandit de specialisti, avand siguranta ca s-au respectat toate normele europene aflate in vigoare.
Facilitati – pentru ca batranii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze foarte mult, deoarece unii dintre ei au probleme locomotorii, bucataria si sala de mese sunt situate la parter. Camerele sunt amenajate modern si complet
Tarife – preturile sunt foarte accesibile si puteti beneficia de diverse promotii pe parcursul anului
Asadar, atmosfera primitoare si prietenoasa pe care echipa noastra incearca sa o creeze, dar si restul batranilor care s-au acomodat deja, sunt o incurajare pentru orice nou venit.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0747110774
Str. Principala, nr. 299, Darasti-Vlasca, judetul Giurgiu
Distribuie