Freedom Insurance Broker

Asigurari persoane

Asigurari de viata

Acest tipuri de asigurari sunt incheiate avand ca scop atat protectia impotriva anumitor riscuri cat si pentru garantarea acumularii unor venituri. De regula produsele oferite pentru acest tip de asigurari sunt impartite in 2 categorii: cu protectie pura sau cu acumulare de capital (polita pe o perioada data, cu suma asigurata, ce poate fi platita fie in caz de deces, fie la incheierea perioadei de asigurare).

Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate

Polita in baza careia se pot asigura persoanelor fizice rezidente permanent in Romania pentru cazuri de imbolnavire subita, accidente si deces produse in afara tarii. In caz de imbolnavire se despagubesc cheltuielile de tratament ( spitalizare, cheltuieli pentru medicamente, interventii chirurgicala urgente ) sau repatrierea si cheltuielile de inmormantare in caz de deces.

Asigurare de accidente

Asigurarea poate fi incheiata atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice pentru angajatii sai si acopera decesul sau invaliditatea permeneta a asiguratului produsa ca urmare a unui accident sau ale efortului fizic excesiv impus de forta majora.Suplimentar de pot despagubi si cheltuielile pentru tratament

Asigurare de sanatate

Se asigura riscurile de imbolnavire si accident ale asiguratului pentru care asiguratorul preia costurile serviciilor medicale ce constau in spitalizare, interventii chirurgicale, servicii de ambulanta, analiza, consultatii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213168833; 0720000051; 0740109303
Str. Caimatei, nr. 20, parter, Sector 3
Distribuie