Fotbal Club Mario Steaua- Bucuresti

Inscriere

Inscriere scoala de fotbal: Pentru inscriere apelati numarul de telefon de la rubrica contact si veti vorbi direct cu domnul antrenor care va va oferi toate detaliile necesare. Punem la dispozitie terenul, fiecare copil va lucra cu mingea lui, maieuri de antrenament, jaloane, gardulete, cercuri si alte accesorii necesare antrenamentului specific.

Locatie – antrenamentele pe timpul rece au loc intr-o sala moderna, incalzita, cu vestiar in sectorul 4; – in anotimpul cald, antrenamentele si meciurile se efectueaza la teren sintetic in sectorul 4; – copiii pana in 12 ani fac antrenamentele pe teren sintetic iar cei mai mari la gazon.

– antrenamente individual – personalizate inclusiv cei legitimati la alte cluburi . Se efectueaza de obicei in parc.

Legitimare: Copii care sunt sau vor ajunge la un anumit nivel de pregatire vor fi legitimati. Acestia vor participa in campionat si competitii pentru grupa de varsta din care fac parte. Ceilalti, vor continua initierea si pregatirea pentru a ajunge la nivelul celor care au fost legitimati. Fiecare copil ce vine la echipa va beneficia de toata atentia si indrumarea domnului antrenor atat pentru performanta cat si pentru fotbalul din placere. La legitimare vor fi necesare urmatoarele documente: – doua fotografii recente tip legitimatie(buletin). – o cerere de legitimare pe care o primiti de la domnul antrenor – vizata de la doctorul de familie care sa ateste ca baietelul este sanatos, ca poate juca fotbal, ca nu a suferit si nu sufera de boli ce i-ar putea pune viata in pericol la antrenamente. -o copie legalizata la notar a certificatului de nastere al copilului. -taxa de legitimare .

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...