Force 1 - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Securitate evenimente

FORCE 1 este compania care a asigurat in ultimii ani securitatea unor evenimente de mare audienta. Indiferent ca au fost competitii sportive sau manifestari artistice, echipa FORCE 1 a fost la inaltime, finalizand cu succes toate misiunile incredintate. Printre cele mai mari proiecte au fost evenimentele anuale Liberty Parade, meciurile de fotbal de pe stadionul Dinamo, evenimentele de lansare Vibe Fm si Radio ZU, Caravana Europa Fm, Garajul Europa Fm, editiile precedente ale turneului de tenis  BCR Ladies Romania.

       Chiar si renumita echipa de fotbal F.C. Barcelona, pe timpul sederii la Bucuresti a fost protejata de profesionistii FORCE 1. Toate proiectele la care am participat s-au soldat cu “ZERO INCIDENTE !” –  adica masura muncii noastre.

       Avem capacitatea de a proiecta, organiza, implementa si executa toate masurile de securitate necesare pentru desfasurarea oricarui proiect de amploare, astfel incat intreg evenimentul sa se desfasoare intr-un climat de deplina siguranta.

      Puterea noastra consta intr-un management profesionist, care coordoneaza eficient si eficace o adevarata ECHIPA de specialisti.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0219225; 0759555550
Bd. Dimitrie Cantemir,, Nr. 1, Bl. B2, Sc. 3, Et. 1, Sector 4,,
Distribuie