Food Evolution, Catering - Bucuresti

Despre noi,Food Evolution

Food Evolution te va face sa reanalizezi tot ceea ce credeai despre mancare printr-un concept fresh si o servire fast a tuturor felurilor tale preferate de mancare! Pentru ca ne dorim sa te redescoperi continuu prin gustul de altadata, in preparatele de azi. Mirosul ciorbei facuta de bunica, sarmalele aburinde, prima portie de cartofi prajiti cu cascaval sau cozonacul in zile de sarbatoare, sunt parte din tine, evolueaza odata cu tine si iti vor aduce bucurie ori de cate ori le vei regasi.

MISIUNE

Atunci cand am inceput sa constientizam ca mancarea este parte nemijlocita din oameni si ca ea trebuie atat sa intretina viata, cat sa si bucure prin calitatea gustului desavarsit, ne-am asumat misiunea de a pregati si livra preparate cu care tu sa poti rezona de la primul abur! Mai bine spus, obiectivul nostru este ca tu sa descoperi gustul la un alt nivel! Sa aderi la comunitatea bunului gust si sa cultivi increderea ca exista un loc in care mancarea preferata va fi intotdeauna gatita la standarde inalte de igiena, calitate si atentie.

DE CE NOI?

Pentru ca dam gustul potrivit experientelor tale culinare, chiar atunci cand ti-e pofta mai mare. Iar asta se traduce astazi intr-un serviciu end-to-end bazat pe produse proaspete si ingrediente de provenienta sigura, pe un sistem de prelucrare rapid si conform normelor, pe atentie la detalii si o armonie perfecta intre retete moderne si-altele pastrate de generatii, pe nevoia ta de a primi ceea ce comanzi, in timp util. Poate parea complicat, dar pentru noi este pur si simplu natural sa lucram eficient pentru ca tu sa te bucuri pentru multa vreme de acum incolo, de preparatele care si-au pus amprenta pe papilele si evolutia ta!Direct din bucatarie livram fericire la farfurie, continuand sa onoram truda tuturor bunicilor si mamelor care au format gustul a generatii intregi, facandu-le astfel sa recunoasca si sa aprecieze calitatea la adevarata valoare! Comanda si tu o portie din preparatul preferat si descopera explozia de arome care te-au insotit pe drumul prin viata! 

Galerie foto
  • ...