Flexi Door - Usi de garaj automate, bariere auto, Voluntari / Ilfov

Usi de garaj rezidentiale

Usa de garaj sectionala rezidentiala este fara-ndoiala cea mai comoda solutie pentru a inchide un garaj cu scopul de a economisi energie si de a da un plus de eleganta proprietatii.

Costul unei usi de garaj de calitate este foarte acesibil fata de acum cativa ani. Beneficiile unei usi de garaj sunt mult mai mari pe termen mediu spre lung fata de cele ale unei usi standard izolate cu 4 cm de spuma poliuretanica.

Va propunem sa va calculati singuri pretul usii de garaj rezidentiale (selectand culoarea, optionalele si accesoriile) cu ajutorul calculatorului de preturi si in mod cert va veti convinge de nivelul redus al preturilor practicate de firma noastra.

Calitatea produsului este data si de un montaj de calitate in functie de suprafata pe care se monteaza usa de garaj (metal sau beton finisat, pereti laterali paraleli si care nu se inchid).

Usile de garaj FLEXI sunt compuse din panouri sandwich cu grosimea de 4 cm, de productie italiana, umplute cu spuma polioretanica de inalta densitate.

Galerie foto
  • ...