Cabinet Medical Dr. Marincea Elena-Fix Clinique-Bucuresti

Liftingul de impreunare

LIFTINGUL DE IMPREUNARE, LIFTINGUL APTOS, LIFTINGUL EXTINS AL SUTURILOR – Fara cicatrici

Obrajii dumneavoastra incep sa se lase?Vrei sa rezolvi problema cu un Mini-Lifting sau un Lifting Facial?Nu sunteti multumit de privirea obosita pe care o aveti?In acest caz, un LIFTING EXTINS AL SUTURILOR sau un LIFTING CU FIBRE este lucrul de care ati avea nevoie.   

LIFTINGUL CU FIBRE este foarte eficient in cazul:- Liftigului sprancenelor- Liftingul tesuturilor ce inconjoara obrajii

Este mai putin eficient in cazul:- intaririi gatului sau a liniei falcii- intretinerii liniilor de marioneta- intaririi conturului ochilor. Nu se indeparteaza pielea in exces. Operatia nu lasa cicatrici.

Un lifting cu FIBRE poate ridica tesuturile inferioare lasate fara a avea loc o operatie. Aceasta tehnica s-a dezvoltat in Rusia in anul 1999, si este denumita in mod frecvent APTOS sau Liftingul de Impreunare. APTOS: isi are originea de la APTOSIS, insemnand: impotriva atarnarii. Tehnica a fost imbunatatita.

Operatia de lifting cu fibre duce la un lifting relativ rapid si fara sangerari pentru pacientii care ar putea avea nevoie doar de o reintinerire de marime mica pana la una moderata.

FIBRE CARE SE INTEGREAZA TREPTAT

Folosim cele mai moderne materiale: folosim elastic, fibre cu antibiotic care sunt mult mai flexibile si se integreaza treptat, prevenind posibile respingeri.Suturile sunt innodate cu putere deasupra zonei problematice. Chirurgul face o incizie mica de aproape un centimetru in 1, 2 sau 3 locuri, pentru a fixa fibrele sub piele. Aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unui ac foarte lung care trece prin piele in structurile adanci de tesut moale.   

Nodurile cu antibiotic subcutanate, sprijina tesuturile de sub piele.Suturile speciale cu antibiotic folosite in aceste cazuri, se dizolva incet. Ele dispar dupa cateva luni, atunci cand are loc sinteza de colagen biologic si tesutul s-a impreunat. In acest fel se previne orice fel de respingere a suturilor. Operatia dureaza intre 20 si 40 de minute si se poate face sub anestezie locala. Este de preferat insa, sa se aplice anestezia totala.Exista putine efecte secundare, iar pierderea de sange este minima. Recuperarea este rapida. De obicei, va puteti incepe activitatile zilnice in doar cateva zile. Operatia face parte dintr-o noua evolutie (din 1999) si pare promitatoare, dar totusi trebuie imbunatatita in viitorul indepartat.Tehnicile analogice sunt: Liftingul Extins al Suturilor, Liftingul Sulamanidze, Liftingul Serdev, Liftingul de Impreunare, Liftingul de Impreunare Isse, Liftingul APTOS, Liftingul Facial de Agatare a Suturilor, Liftingul Kolster, Liftingul K.M.I., Liftingul Monofilamental, Liftingul de Impreunare a Polipropilenei, Liftingul de Impreunare a Mustatii cu Denivelarile Pielii, Liftingul de Matase, Liftingul BPS, Liftingul de Impreunare a suturilor cu Polipropilena ale Mustatii, Liftingul Rus, Liftingul Rus de Impreunare. Serviciile noastre

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...