Finess Dental - Cabinet stomatologic Bucuresti

Servicii

Albire dentara 
Zâmbet mai alb si mai stralucitor în 60 de minute! 
Gradul de albire a dintelui variaza în functie de mai multi factori: tipul de pete, concentratia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire actioneaza pe dinte si frecventa cu care tratamentul este repetat (poate fi repetata fara a afecta sanatatea dintilor la un interval de 2-3 ani). 

Chirurgia dentara permite solutionarea problemelor medicale ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar, de tipul: granuloame, chisturi maxilare, descoperirea dintilor inclusi, interventii pre-protetice, extractii dentare dificile, abcese dentare, implant dentar, rezectii apicale, interventii la nivelul frenului labial, afectiuni parodontale, aditii osoase, sinus lift etc. 

Endodontia este specialitatea care se ocupa cu tratamentul canalului radicular si reprezinta baza stomatologiei, deoarece durata de viata a dintelui depinde de corectitudinea acestui tratament. 

Estetica dentara ofera solutii de tratament pentru corectia imperfectiunilor estetice si functionale ale dintilor, cum ar fi: dinti colorati sau patati, mici asimetrii dentare cauzate de obiceiuri vicioase cum ar fi rosul creioanelor sau unghiilor, existenta unor spatii interdentare mai largi între dintii frontali (diastema sau strungareata), dinti înghesuiti, ciobiti sau sparti ca urmare a unor traumatisme prin presiune (bruxism), "gummy smile" sau zâmbetul cu gingii foarte expuse. 

Implantul consta în inserarea unui surub de titan asemanator ca forma cu un surub în osul maxilarului, printr-o procedura chirurgicala complet nedureroasa, cu scopul de a înlocui radacina dentara naturala. Un dinte restaurat complet prin terapia implanto-protetica are trei componente: implantul, bontul protetic si coroana pe implant. 

Ortodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu îndreptarea pozitiei dintilor. 

Parodontologie

Boala parodontala este o afectiune inflamatorie a tesuturilor din jurul dintilor.

Pedodontie

Vizita la medicul pedodont este absolut necesara odata cu aparitia primilor dinti de lapte!

Sanatatea orala a copiilor este foarte importanta. Controlul dintilor de lapte si tratarea lor la timp pot preveni aparitia altor afectiuni, asistenta stomatologica de specialitate ajutând la mentinerea în timp a unui zâmbet sanatos. 

Radiologia dentara reprezinta metoda imagistica indispensabila tratamentelor stomatologice. Realizarea unei radiografii dentare înainte, în timpul sau la finalul unui tratament este esentiala pentru succesul acestuia.  

Tehnica dentara premium

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0745904904
Strada Nicolae G. Caramfil, Nr. 51, sector 1
Distribuie