Nicoleta Barascu Accounting Company - Contabilitate Bucuresti, Ilfov

Servicii contabilitate

Compania noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si a Camerei Consultantilor Fiscali (CCF), serviciile oferite de noi fiind optiunea ideala pentru orice companie care doreste servicii de contabilitate in Bucuresti.

Compania noastra detine capital integral românesc si are ca obiect principal de activitate “Activitati de contabilitate si audit financiar , consultanta în domeniul fiscal “, cod CAEN 6920.

Mott-ul nostru este : ” CALITATE, NU CANTITATE” fiind justificat prin asigurarea unei * relatii profesionale strânse cu clientii, ca o caracteristica de baza a metodei noastre de afaceri, în sensul ca echipa noastra trateaza profesionist fiecare client din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau problemelor acestuia, se preocupa sa fie la zi cu modificarile legislativ-fiscale.

Serviciile de contabilitate oferite de compania noastra sunt executate în conformitate cu normele legislative în vigoare si cuprind toate nevoile contabile pe care le are afacerea ta! Înregistram toate documentele pe care le genereaza activitatea ta, consultându-te în permanenta pentru o reflectare cât mai fidela a tuturor operatiunilor în contabilitate. Raspundem pentru situatiile întocmite, iar tie îti transmitem toate datele de care ai nevoie. Cu noi esti informat si stii din ce cifre se compune afacerea ta!

Întrucât Nicoleta Barascu Accounting Company Srl practica tarife competitive, flexibile si transparente, cu un raport tarif – calitate optim, toti clientii nostri au ales sa consolideze parteneriatul cu noi si sa ne recomande cu încredere partenerilor.

În acest sens ne dorim sa devenim partenerii dumneavoastra de afaceri, oferindu-va servicii profesionale de calitate la preturi negociate de comun acord , în functie de volumul de lucru si domeniul de activitate. Dorim sa dezvoltam compania, contabilitate Bucuresti , Nicoleta Barascu Accounting Company Srl, astfel încât sa constituie un standard al excelentei la nivelul întregii piete românesti de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, expertiza contabila judiciara si extrajudiciara, consultanta fiscala, consultanta în afaceri.

 

Va ajutam sa cresteti afacerea prin oferirea informatiei necesare din punct de vedere financiar contabil, astfel sa puteti lua cele mai bune decizii.

Este important pentru orice ce companie sa poate avea acces rapid la informatiile financiar contabile ce o privesc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724982752; 0766613038
Bd. Alexandru Obregia, Nr. 22A, Bl.II/30, Sc. B, Ap.76, Sector 4
Distribuie