House of Beauty Clinic - Estetica dentara si stomatologie Bucuresti

153 vizite

Descriere

Clinica House of Beauty Clinic gazduieste cei mai buni specialisti in domeniu recunoscuti international pentru succesele si perfectiunea redata pe chipul persoanelor publice care s-au lasat pe mana lor.
Echipa noastra este onorata sa raspunda asteptarilor dumneavoastra in materie de estetica faciala si dentara.
Ne uneste o pasiune necontenita fata de tot ce inseamna estetica faciala si dentara, perfectiune si frumos si vrem sa ducem totul la cele mai inalte standarde cu ajutorul recuzitei constant actualizate de care dispunem.
Consideram ca doar prin pasiune, rabdare si grija fata de pacient putem atinge aceste obiective. Dorim ca relatia noastra cu pacientii sa fie deschisa, calda, durabila, pentru a crea o atmosfera relaxanta, în care lucram eficient si cu placere. Astfel, pacientii pot elimina frica de stomatolog si pot veni cu placere într-un loc unde vor fi întâmpinati cu caldura si vor fi tratati cu grija.
Ne bucuram de fiecare reusita, de fiecare caz rezolvat si de fiecare zâmbet pe care am putut sa-l readucem pe fetele pacientilor, deoarece credem ca adevaratii specialisti învata din realizari. Suntem umani si prietenosi, întelegem durerile precum si visele pacientilor, si nu ne multumim decât atunci când pe fetele lor a reaparut zâmbetul de fericire.

Iti punem la dispozitie o gama larga de tratamente de care poti beneficia in cadrul clinicii noastre
Estetica dentara
Endodontie
Ortodontie
Protetica dentara
Parodontologie
Pedodontie
Chirurgie orala
Radiologie

Galerie foto

Localizare pe harta