TÜV SÜD, Bucuresti - Testare, auditare si certificare constructii

De ce sa ne alegeti pe noi?

Alegând TÜV SÜD alegeti ca partener o echipa de experti dedicata, care se angajeaza în cresterea sigurantei si adaugarea de valoare economica tangibila operatiunilor dumneavoastra.

 

 Expertiza de clasa internationala

Oferim clientilor nostri servicii de clasa internationala, cunostinte si experienta la scara locala, regionala sau globala. Considerati ca autoritati în domeniul lor de competenta, multi dintre expertii nostri fac parte din comitete internationale care formuleaza viitoarele practici privind standardele internationale. Aceste participari permit expertilor nostri sa furnizeze clientilor TÜV SÜD recomandari utile bazate pe cele mai bune practice si informatii în premiera. 

 

Suntem 100% independenti si impartiali

Standardele TÜV SÜD de independenta si impartialitate. Structura organizatorica a TÜV SÜD ne permite sa ne focusam pe cresterea valorii pe care o aducem partilor interesate iar nu actionariatului. Reinvestim întreg profitul în organizatia noastra pentru a ne asigura o dezvoltare continua si optimizarea experientei si resurselor cum sunt dezvoltarea personalului nostru si dezvoltarea tehnologica.

 

Adaugam valoare produselor si serviciilor clientilor nostri

Privim operatiunile clientilor nostri în totalitatea lor si oferim solutii larg cuprinzatoare pentru a optimiza potentialul afacerii acestora. Prin identificarea zonelor de optimizare, va oferim posibilitatea de a va asigura ca activitatile dumneavoastra se desfasoara la nivelul maxim de eficienta, siguranta si calitate. Marcile de certificare TÜV SÜD sunt sinonim al calitatii si sigurantei si actioneaza ca excelente instrumente de marketing pentru clienti nostri.

 

 

Administram riscul clientilor nostri

 

Noi credem ca a preveni este preferabil controlarii daunelor. Expertii nostri va ajuta sa va administrati riscurile prin verificarea si testarea oricaror situatii, defecte sau substante chimice periculoase înainte de a le pune pe piata sau de a le lansa în productie, evitând astfele rechemarile, afectarea reputatiei brandului si impactul asupra sanatatii.

Galerie foto
  • ...