Mesta Marmura, Producator de materiale din piatra naturala - Otopeni / Ilfov

Despre Fabrica de piatra Mesta Marmura

Înfiintata în 2009, Mesta Marmura si Travertin SRL, este un reprezentant din România a firmei internationale Mesta Travertine & Marble, producator de materiale din piatra naturala, ce detine în Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertine si onyx.

Ca si producator de obiecte si produse din piatra naturala, MESTA si-a câstigat renumele în industria pe care o reprezinta prin calitatea serviciilor, promptitudine, si varietatea gamei de produse pe care o detine.

Produsele noastre sunt fabricate si aduse din Turcia si îndeplinesc cele mai înalte standarde ale calitatii si fabricarii. Pentru MESTA este foarte important sa construiasca împreuna cu colaboratorii sai un parteneriat, de aceea suntem mândrii sa venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostrii cu pagina noastra Stone Outlet.

Pagina noastra outlet este disponibila 24/7 si pune la dispozitia clientilor nostri o varianta gama de produse începând de la piatra pentru amenajari pâna la obiecte de decor si informatii utile ce vin în ajutorul clientilor nostri în luarea celor mai bune decizii pentru finalizarea proiectelor lor. Tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma casa visurilor tale în realitate este acum la o distanta de un click.

Ca si pâna acum clientii nostri sunt întotdeauna bineveniti si în Showroom-urile noastre pentru a alege piatra preferata si pentru a obtine mai multe informatii despre marmura, travertin si onyx.

Galerie foto
  • ...