Brightivity Montessori - Gradinita, Bucuresti

1 vizite

Descriere

La Brightivity Montessori îndrumam copiii cu vârste între 1 si 6 ani, într-un mediu special pregatit ce le respecta individualitatea, unicitatea, având grija de dezvoltarea armonioasa a tuturor dimensiunilor lor umane. 
 
Brightivity este un centru de educatie, întemeiat pe observatiile stiintifice lasate de Maria Montessori, o mostenire educationala validata si îmbratisata în peste 60 de tari. Am plecat la drum convinsi de faptul ca noi, ca societate, putem face lucrurile mai bine în felul în care ne educam copiii înainte ca acestia sa înceapa scoala si hotarâti sa ne punem toate resursele si cunostintele în slujba acestei idei.
Atunci când ne încredintezi educatia copilul, în cea mai importanta perioada din dezvoltarea lui, stii ca îi vom oferi toate instrumentele necesare, nu doar pentru anii de scoala, ci pentru întreaga viata. Stii ca, împreuna cu noi, va învata sa faca propriile alegeri si sa îsi asume responsabilitatea care le survine. Toate acestea, în timp ce este îndrumat cu caldura si cu întelegerea faptului ca este un individ unic, diferit de oricare dintre colegii lui.

Galerie foto

Localizare pe harta