C&G Auditcont - consultanta fiscala, contabilitate Bucuresti

927 vizualizari
Descriere

Activitatea noastra a inceput in anul 1996 sub numele de Cabinet individual Expert Contabil Dorobantu Camelia. Ca urmare a extinderii si diversificarii serviciilor noastre, in anul 2000 cabinetul a fost transformat in societatea de contabilitate, audit financiar si consultanta fiscala C&G Auditcont.

C&G Auditcont, C&G Fiscal Consulting Services si C&G Outsourcing Services formeaza un grup de firme, membre ale organismelor profesionale nationale, care ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala si audit financiar conform dispozitiilor legale aplicabile domeniilor de activitate respective.

Asigurand siguranta, eficienta si confidentialitate, serviciile noastre se adreseaza diferitelor categorii de subiecti: persoane juridice romane si straine, reprezentante, sedii permanente, entitati fara scop patrimonial, persoane fizice.

Prin servicii de calitate, prin intelegerea si adaptarea la schimbarile permanente ale economiei si legislatiei fiscale, dorim sa oferim un plus de valoare afacerilor clientilor nostri.

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Harta
Categorii
Date de contact
0213124250; 0733077618
Str. Sevastopol, nr. 13-17, Diplomat Business Center, et 1, ap 304, sector 1,
Distribuie