Financial Parenting - Cursuri educatie financiara, Bucuresti

Curs pentru parinti, Educatia financiara intre 8 si 14 ani

Un curs care va va ajuta în procesul de educatie financiara a copilului vostru, între 8 si 14 ani.

Creierul functioneaza diferit în acesti primi 7 ani de viata si logica copiilor nu coincide cu a nostra, a adultilor, ei sunt înca într-o lume magica în care totul este posibil si în care nu sunt limite.

De la 8 ani copilul ajunge într-o noua faza, logica lui functioneaza si pricepe explicatiile adultilor, întelege valoarea banilor, faptul ca resursele sunt limitate, întelege elemente tot mai complexe despre bani cum ar fi scheme de plata sau investitii.

Mai mult, în acest interval de vârsta sunt foarte interesati de bani, de cum se obtin, dar si de elemente complexe cum ar fi fraude, crize financiare, somaj, buget, investitii, afaceri si asa mai departe. Sunt deschisi la a discuta cu voi, încep sa observe diferentele dintre modul în care voi administrati banii în familie si modul în care alte familii administreaza banii, acum veti vorbi despre valori, analiza, decizie, consecinte, prioritati la nivelul familiei, acum veti construi aptitudini si modele pe care ei le vor replica în vietile lor de adulti. 

Deja îsi obtin informatii si din afara familiei, de la scoala, de la prieteni, de la adultii cu care vin în contact, din social media, asa ca veti fi direct interesati ca ei sa aiba informatii corecte si valori sanatoase.

Cursul se adreseaza parintilor si ofera informatii despre:

  • etape de dezvoltare ale copilului, diferenta dintre perioada de sub 7 ani si de la 8 ani, cu explicatii pe tot intervalul de vârsta 8-14 ani;
  • elemente de care sa tinem seama în stimularea corecta a dezvoltarii copilului;
  • influenta din afara si modul în care ne raportam la ea;
  • atitudinea copiilor pe vârste, în intervalul 8-14 ani;
  • ce sa nu faceti, de ce si care sunt consecintele;
  • ce sa faceti pentru a genera aptitudini si o relatie sanatoasa cu banii, pentru a sprijini procesul de educatie financiara a copilului.
Galerie foto
  • ...